Data & API-oplossingen

Alle data voor voertuigen die u ooit nodig zult hebben, op aanvraag geleverd.

LEES MEER


Verbeter uw marktinformatie. Neem betere zakelijke beslissingen. Beheer risico’s en verhoog uw marges. Beschikbaar als datafeeds of API’s. 

Ja, neem contact met mij op over Data & API-oplossingen

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.

Hoe we u kunnen helpen

Autovista loopt voorop in de innovatie van big data in de auto-industrie. Door een goed technisch inzicht te combineren met geavanceerde analyse-engines die regelmatig worden bijgewerkt voor meer nauwkeurigheid, leveren we consistent robuuste en betrouwbare gegevens. Deze gegevens kunnen gemakkelijk in uw systemen worden geïntegreerd voor effectief risicomanagement en nuttige marktinformatie.

Identificeer snel en nauwkeurig

Meer dan 97% van de voertuigen van het Europese wagenpark met niets meer dan een registratiecode. Er zijn gedetailleerde technische specificaties beschikbaar, inclusief een NatCode voor taxaties.

Voer nauwkeurige taxaties uit

Met de NatCode die tijdens de identificatie wordt gegenereerd, krijgt u toegang tot realtime marktwaarden voor het voertuig van uw keuze om de risicopositie opnieuw te beoordelen en zakelijke beslissingen te bekrachtigen om de commerciële prestaties te verbeteren.

Krijg gemakkelijk toegang tot service-, onderhouds- en reparatiegegevens

Gebruik uw SMR-gegevens om servicekosten en -schema’s nauwkeurig te voorspellen en onaangename verrassingen te voorkomen die uw marges negatief kunnen beïnvloeden. Vertrouw op OEM-onderdelen/prijsgegevens gekoppeld aan kenteken en branchecode, direct binnen handbereik.

Onze oplossingen

We bieden een reeks producten , zowel datafeeds als API’s, afgestemd op uw specifieke behoeften. Dit zijn enkele van onze oplossingen:


AutovistaSPEC

Profiteer van onze jarenlange reputatie op het gebied van voertuigspecificaties in combinatie met geavanceerde analyse-engines. Krijg zo gestandaardiseerde specificatiegegevens voor meer consistentie en flexibiliteit.

AutovistaVALUATION (beschikbaar als API)

Blijf de markt vóór met realtime waarden van tweedehands auto’s. Onze nauwkeurigheid is gebaseerd op een voortdurende evaluatie van de schattingen van onze geavanceerde analyse-engines. Deze worden getoetst aan marktobservaties, terwijl lokale marktspecialisten voortdurend contact houden met de belangrijkste marktbeïnvloeders.

AutovistaVALUATION

AutovistaREFORECAST

Voer inventarisaties uit met behulp van toonaangevende gegevens. Zo identificeert, analyseert en beheert u potentiële risico’s in elke fase van een leasecontract. Ondersteunt VIN-functionaliteit en bulkuploads voor grotere flexibiliteit.

AutovistaREPAIR

Maak een betrouwbare schatting van de reparatiekosten met onze uitgebreide datafeed. Valideer operationele servicekosten en benchmark onderdelenprijzen en bijbehorende arbeidstijden voor zowel particuliere als lichte bedrijfsvoertuigen.

Veelgestelde vragen over API's

API’s zijn een geïntegreerde pay-per-use-oplossing die de voordelen biedt van onze volledige datafeeds zonder onnodige extra gegevens. Voor een betere beveiliging en toegankelijkheid zijn ze ook cloudgebaseerd, wat betekent dat uw gegevens niet op één computer worden opgeslagen.

Voor een nauwkeurigere taxatie kunnen gegevens die toegankelijk zijn via onze API’s ook worden aangepast voor kilometrage. Als uw wagenpark dus 1000 auto’s van hetzelfde merk en model heeft, zou de API 1000 verschillende vermeldingen bieden, aangepast voor het aantal gereden kilometers, terwijl de datafeed u een enkele vermelding zou geven.

Dit hangt af van de IT-capaciteit van uw bedrijf. We bieden echter gedetailleerde integratiehandleidingen en extra technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de API’s na aankoop werken.

Onze uitgebreide specificatiedatafeeds dekken 99 procent van de voertuigen op de markt en er komen er dagelijks meer bij, inclusief alle soorten elektrische voertuigen en hybrides. Met niets meer dan een registratiecode hebt u toegang tot gedetailleerde technische informatie over vrijwel elk voertuig.


Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie. Een van onze collega’s zal dan contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden:

Ja, neem contact met mij op over Data & API-oplossingen

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.