Gebruik de meest actuele gegevens over voertuigen en uitrusting om risico's te beheren

Inclusief EV's en hybrides.

LEER MEER


AutovistaSPEC: betrouwbare en uitgebreide voertuigsgegevens

De automobielindustrie wordt steeds complexer, zeker nu elektrische en hybride voertuigen hier deel van uitmaken. Dit maakt het uitdagend om voertuigen te identificeren, hun waarde te traceren en te voorspellen, wat op zijn beurt risicobeheer lastig maakt.

AutovistaSPEC dekt de grote meerderheid van alle types voertuigen, inclusief elektrische en hybride. Deze kunt u gebruiken in combinatie met de andere prognose- en taxatietools van Autovista voor een duidelijke identificatie, waardoor u de beste herwaarderings- en remarketingresultaten krijgt.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC


AutovistaSPEC in een oogopslag 

Uitgebreide gegevens. 2 eenvoudige pakketten.BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Waarom AutovistaSPEC?

Gestandaardiseerd in 12 landen

Een voor de hand liggende eenvoudige vergelijking van waarden tussen markten met de gestandaardiseerde datasets van AutovistaSPEC, wat zorgt voor een hogere productiviteit.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Toegang tot 20 jaar aan historische gegevens

Bekijk en volg op betrouwbare wijze de catalogusprijzen van voertuigen over een periode van 20 jaar en analyseer om de ontwikkelingstrends met een grotere robuustheid.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Regelmatig bijgewerkte gegevens

Met de gegevens van AutovistaSPEC krijgt u toegang tot de meest recente (en waar mogelijk dagelijks bijgewerkte) technische informatie over voertuigen en uitrusting en blijf de markt een stap voor.

BESTEL NU AUTOVISTASPECJa, neem contact met mij op. Ik wil graag meer weten over AutovistaSPEC.

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.