Jouw AutovistaSPEC migratie

Uw specificatiegegevens, gestandaardiseerd voor eenvoudigere toegang. Uitgebreid met EV's en hybriden.  


AutovistaSPEC: Gegevens over specificaties waarop u kunt vertrouwen

Hoogwaardige specificatiegegevens voor elektrische en hybride voertuigen zijn moeilijk te verkrijgen daar de meeste toepassingen hun huidige datasets moeilijk op peil kunnen houden, laat staan nieuwe motortypes toe te voegen.

AutovistaSPEC maakt gebruik van zijn decennialange reputatie op het gebied van voertuigspecificatie – in combinatie met geavanceerde machine learning technology – om u verbeterde specificatiegegevens te bieden, gestandaardiseerd voor alle belangrijke Europese markten. Dit zorgt voor meer consistentie en flexibiliteit.


AutovistaSPEC in een oogopslag

Uitgebreide gegevens. 2 eenvoudige pakketten.

Spezifikationsdaten fur Fahrzeuge

Waarom AutovistaSPEC?

Blijf op de hoogte van de markt

Daar de automobielindustrie voortdurend verandert, is het voor een gezond bedrijfsmodel van cruciaal belang vat te hebben op de meest recente gegevens. Naast regelmatig bijgewerkte datasets zorgt AutovistaSPEC voor een snelle uitrol van toekomstige gegevens, inclusief de laatste wijzigingen.

Begeleiding voor eenvoudige integratie

Heeft u hulp nodig om AutovistaSPEC optimaal te gebruiken? Wij bieden eenvoudig te volgen integratiegidsen – inclusief gedetailleerde beschrijvingen, database build, load scripts en nuttige voorbeelden – zodat u zich snel kunt aanpassen en direct kunt beginnen met het gebruik van onze ongeëvenaarde gegevens. We staan ook klaar om technische ondersteuning te bieden en problemen op te lossen wanneer u dat nodig hebt.

Help & Ondersteuning

Als het process goed verloopt, heeft u een e-mail reeds ontvangen mbt de migratie van uw datafeeds.

Deze e-mail bevat uw migratietraject, de planning en het opvragen van nieuwe inloggegevens (uw inloggegevens worden apart via noreply@autovistagroup.com bezorgd).

Indien u deze e-mail nog niet heeft ontvangen (niet in uw junk mail folder terecht?), moet uw accountmanager spoedig contact met onze diensten opnemen.

Verder hulp bij uw migratie nodig? Neem gerust contact met onze medewerkers via customer@autovistagroup.com. Wij geven snel terugkoppeling.


Uw AutovistaSPEC migratie

Een aantal SQL Scripts voor integratiedoeleinden van de database, ter ondersteuning van uw ontwikkelaars. De scripts voor de database use cases zijn specifiek aan MS SQL Server.

Deze scripts zijn ook compatibele onder Oracle, MySQL en anderen indien nodig.

De inhoud van de integratie Tool Kit :
– SQL Server database build en loads/import scripts
– AutovistaSPEC modules en tabellen
– SQL use case scripts templates
– Eén landspecifiek voertuig resultaat (data content)

Voorbeeldgegevens zijn landelijk specifiek en alleen verstrekt voor BMW & Ford merken/modellen. Deze zijn uitsluitend bedoeld om structurele doeleinde en gegevens velden/tabellen te weerspiegelen.

Het proefpakket omvat BMW en FORD auto’s, bedrijfswagens en motorfietsen.

Tot 20 jaar.

Mogelijk is dat wij de gegevens nog niet hebben ontvangen van de OEM en/of nog niet hebben opgevoerd in de databases. Lege tabellen raden wij u zeker aan toch te integreren. Dit om te voorkomen dat u later, wanneer nodig en/of wanneer ingevuld, uw structuur niet meer werkzaam zou zijn. Deze tabellen zijn reeds opgenomen in de verscheidene build scripts van de Core/Full AutovistaSPEC.

AutovistaSPEC is een standaardlevering die alle voertuigstypen omvat, zonder keuze mogelijk.

Het indelen van de voertuigstypen vindt u in het tabblad “AV Spec Voertuigtypen” van het integratiedocument.

De gegevens zijn dagelijks beschikbaar zodra u live gaat. U kunt ervoor kiezen om de gegevens dagelijks, wekelijks, maandelijks of wanneer dan ook te downloaden. Het zal altijd om een volledig bestand gaan (full load). Voor de gegevens geldt een voortschrijdende periode van 30 dagen.

De gegevensformaten zijn te vinden in het integratiedocument op het tabblad AV Spec-tabellen.

De Integratiedocumentatie en Tool Kit zijn in het Engels. De gegevens zijn in de lokale talen beschikbaar waar nodig. 4 talen voor de internationale beschrijvingen.

U vindt de tabel met alle tabelnamen en beschrijvingen in het integratiedocument, tabblad “Database Table properties”.