Investeerders

Peiling en analyse van de risico's. Onderzoek toekomstige investeringen.

EV Volumes krijgen

Hoe EV Volumes investeerders helpt

Gebruik de salesgeschiedenis van EV Volumes om investeringen uit het verleden op te volgen en toekomstige te evalueren. Krijg waardevolle inzichten in marktbewegingen op korte termijn. Beheer risico’s en investeer met vertrouwen in de juiste gebieden.

EV volumes krijgen

EV Volumes biedt u op de volgende manier betrouwbare data om uw besluitvorming te ondersteunen.

Geniet van bescherming tegen zware verliezen

Wilt u weten of uw investering gezond is? Baseer u niet op onbetrouwbare data. Gebruik onze toonaangevende voorspellingen voor maandelijkse BEV- en PHEV-sales en tracking. De voorspellingen worden elke maand bijgewerkt om marktbewegingen op korte termijn te volgen en betere investeringsbeslissingen te nemen.

Inzicht in het geheel

U kunt ons gerust experts in EV-data noemen en we zijn erdoor gepassioneerd. We gebruiken alleen input van de hoogste kwaliteit om u toonaangevende voorspellingen voor BEV- en PHEV-sales te geven, zodat u inzicht krijgt in de trends die zich ontwikkelen. We geven inzicht in marktpenetratie, laadinfrastructuur, batterijen en het huidig en toekomstig aanbod voor een uitgebreide analyse.Ja, neem contact met mij op en vertel me meer over EV Volumes

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.