Overheid – Vervoer en mobiliteit

Begrijp wat het snelle gebruik van EV stimuleert en optimaliseer uw beleid

EV Volumes krijgen

Hoe EV Volumes overheden kan helpen

Wij begrijpen dat u inzicht nodig heeft in de ontwikkeling van de EV-markt en -technologieën om toekomstige investeringen te ondersteunen en innovatie binnen de sector te stimuleren.

EV volumes krijgen

Ontdek hier hoe EV Volumes kan helpen bij uw EV-adoptiestrategieën:

Verbeter de infrastructuur voor openbaar laden

Volg en vergelijk nationale laadinfrastructuren in verschillende landen en de connectortypes om de aantrekkelijkheid van markten op basis van de infrastructuur te bepalen. Verbeter uw eigen openbare laadstations en versnel de invoering van EV in uw land, zonder uw budget te overschrijden.

Behaal uw doelstellingen voor EV-gebruik

Volg de voortgang van uw land ten opzichte van de doelstellingen voor het marktaandeel van elk EV-segment. Bovendien kunt u filteren op land om na te gaan hoe andere overheden presteren en uw eigen strategieën herdefiniëren door beter presterende segmenten te stimuleren.Ja, neem contact met mij op en vertel me meer over EV Volumes

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.