Wagenpark en leasing

Identificatie van EV's met het grootste marktpotentieel

EV Volumes krijgen

Hoe EV Volumes wagenparkbeheerders helpt:

Nu autofabrikanten zich op EV’s richten, moet u weten welke merken u kunt vertrouwen. Ontdek hier hoe EV Volumes u kunnen helpen betere beslissingen te nemen:

EV volumes krijgen

Toegang tot toonaangevende data

Onze tracker van de maandelijkse BEV- en PHEV-sales wordt regelmatig bijgewerkt voor 130 markten en voor meer dan 600 modellen, en elke maand komen er meer bij. Daarbij kunt u filteren op segment, snelladen, aandrijving, batterijgrootte en -chemie, leverancier van de batterijcellen, regio, land en meer.

Herken opportuniteiten in andere segmenten

Gebruik onze tracker van HEV- en MHEV-sales om onaangeboord marktpotentieel te ontdekken en concurrerende alternatieven te vinden voor de autoparken van uw klanten.

Weet exact wat er op de markt komt

Autofabrikanten hebben de neiging om nieuwe modellen voor te stellen om klanten te beïnvloeden. Maar sommige modellen zien nooit het daglicht. Dankzij onze inzichten in toekomstige lanceringen en door te filteren op likelihood of release’ (waarschijnlijkheid van lancering) kunt u de juiste voertuigen voor uw wagenpark plannen en veiligstellen.Ja, neem contact met mij op en vertel me meer over EV Volumes

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.